Kundalini yoga

Wil jij je energiek en vrolijk voelen? Vind je jouw gezondheid en vitaliteit belangrijk? Zoek jij een manier om krachtig te worden?

Kom dan naar de lessen van Kundalini yoga. Deze vorm van yoga laat jouw (levens)energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en gelukkig gaat voelen!

Kundalini Yoga is een van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het zet dé levensenergie die al in ons lichaam aanwezig is, in beweging.

Regelmatige beoefening van Kundalini Yoga houd je lichaam en geest flexibel en in balans. Het opent en ruimt op, versterkt je intuïtie en vergroot je levenslust. Je gaat er letterlijk lichter van leven!

Kundalini Yoga kenmerkt zich door dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, veel aandacht voor ademhaling en het gebruik van mantra’s.

Just as all rivers end up in the ocean, all yoga ends up raising the kundalini. What is the Kundalini? It is the creative potential of the human being.

Iedereen kan meedoen!

Jij bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen waardoor iedereen mee kan doen. En je hoeft er niet lenig voor te zijn.

Om een goed beeld en beleving van Kundalini te krijgen adviseer ik om meerdere lessen te volgen om te kijken of het bij je past. Daarom bied ik ter introductie een 5 lessenkaart aan voor slechts €39,-. Deze kaart is 8 weken geldig.

Locaties

Nuenen bij De Verbindende Factor
maandagochtend van 8.30 tot 9.45 uur en van 10.00 tot 11.15 uur.
Meer informatie

Tilburg bij CreActief Effect
dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur en donderdagochtend van 9.15 tot 10.30 uur.
Meer informatie

Voor bedrijven en groepen zoals vrijgezellen of vriendendag
Meer informatie

Aanmelden

Mailen naar laura@creactiefeffect.nl of bellen naar 06-29443695.

Sat Nam,
Laura Copier