Business Yoga

Samen sterker in bedrijf

Vorige jaar werd ik spontaan gevraagd door een bedrijf en er was een échte match. Personeel blij, ik blij! Ik heb tien jaar ervaring in de commerciële bedrijfswereld als Traffic Manager. Ondanks dat ik hierin niet meer werkzaam ben, vind ik de omgeving nog altijd fijn om in te werken. Mensen te motiveren, in beweging te brengen (letterlijk en figuurlijk ;)). Het effect van yoga in een team, afdeling of bedrijf is meteen merk en voelbaar. Natuurlijk is het eerst even wennen. Het is toch een hele stap, want wanneer zit je bijvoorbeeld met je team collega’s in stilte met je ogen gesloten. Al snel is dat heel gewoon.

Modern wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat je door het beoefenen van yoga spanning en stress vermindert, gelukshormonen serotonine en endorfine verhoogt en de hersencapaciteit vergroot en juist meer focus krijgt! Mensen worden positiever en ze verhogen hun productiviteit en hun weerbaarheid tegen veranderingen.

Bedrijfsyogales

Voor verschillende bedrijven geef ik bedrijfsyogales. Bijvoorbeeld alvorens de werkdag start of aan het einde van de werkdag. Als gezondheid, vitaliteit en geluk voor jou bedrijf hoog in het vaandel staat, is het zeker een fijne manier om dit toevoegen aan

Voordelen van yoga op het werk;

  • personeel voelt zich beter en dus productiever
  • minder ziekteverzuim
  • stresspreventie
  • versterken van onderlinge communicatie binnen teams en collega’s
  • voorkomt en vermindert RSI-klachten
  • overheid stimuleert yoga op het werk door jaarlijkse subsidie
  • past perfect in een vitaliteitsprogramma

 

Bedrijfsyogaworkshop (vanaf 6 tot 60 personen)

Een bedrijfsworkshop is zeer geschikt voor een teambuildingsdag, bindingsdag of nieuw jaars intentiedag. Jaarlijks teamuitje, maar ook als start van de maandelijks vergadering. Geloof me, iedereen heeft een heel ander vertrekpunt wanneer je van te voren Yoga hebt gedaan.

Locaties

Natuurlijk kan ik bij jullie op kantoor komen. Maar ik heb twee vaste ruimtes welke volledig voorzien zijn van yogamatten, dekentjes etc. Dat is ook erg fijn als je met het team buiten de deur wilt gaan. Even in een andere omgeving met elkaar. De locaties zijn in Nuenen en Den Bosch.

Laura, ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Jouw workshop heeft absoluut een andere en goede start gegeven aan ons jaarlijks intentiedag. Nogmaals super bedankt, het was top!

Afdelingshoofd Klantenservice van één van NL's grootste banken

Ik ben meer wakker, naja vooral helderder

Software-developer

Donderdag is ineens mijn favoriete werkdag geworden 🙂 Dat is weleens anders geweest. Wat precies het verschil maakt, kan ik niet zeggen, maar na de les voel ik mij rustiger en vrolijker.

Accountmanager