Yoga in Nuenen

In de groepsruimte van het prachtige nieuwe centrum De Verbindende Factor geef ik wekelijks op maandagochtend Kundalini Yoga les. Er zijn yogamatten, schapenvachten, meditatiekussens en dekentjes aanwezig.

Lestijden

Maandag eerste groep van 8.30 tot 9.45 uur.
Vanaf 8.15 uur ben je welkom! en is de deur open

Maandag tweede groep van 10.00 tot 11.15 uur.

In de Kerstvakantie is er geen les. Maandag 24 december en 31 december komen lessen te vervallen. Op maandag 7 januari beginnen we weer!

Introductie aanbieding

5 lessen voor €39,-.

Kijk voor de prijzen van de lessenkaart op de pagina Prijzen, weetjes en voorwaarden.

Locatie

Wettenseind 4 in Nuenen. Bij De Verbindende Factor. Parkeren kan voor de deur bij de aangewezen bordjes. De eerste groep parkeert voor de houthandel (de buren) en tweede groep kan parkeren voor de deur bij De Verbindende Factor.

In januari startte ik bij Laura met de yoga. Eigenlijk vooral omdat ik het wel erg makkelijk vond (kon ik daarna door voor het werk) en omdat ik eigenlijk wel heel hard vond dat ik iets aan beweging ging doen. Ik had goede verhalen gehoord, maar er was ook behoorlijk wat weerstand. Eerdere lessen yoga op andere plekken had ik nooit heel lang volgehouden. Ook bij Laura moest ik in het begin wennen, het was toch wel heel iets anders als het fysieke sporten wat ik van vroeger kende. Maar ik had regelmatig wel flinke spierpijn en merkte dat het toch wel echt iets met mijn lijf deed. Na 5 kennismakingslessen wist ik het nog niet echt en besloot er nog eens 10 lessen aan vast te plakken om verder te ervaren. Mijn hoofd snapt er soms weinig van en regelmatig vind ik het een hele kunst om er maandagochtend echt voor uit mijn bed te komen. Maar in mijn lijf voel ik dat het klopt en dat het goed is.
De lessen van Laura zijn heel fijn afgestemd en als ik er vol in wil gaan kan dat en als het een ochtend is waarop alles nog in de vertraging is, is dat net zo oke. Het voelt fijn om zo afgestemd op je lichaam bezig te mogen zijn. Het brengt balans en ik merk hoe zowel mijn fysieke als energetische lichaam sterker worden. Dankjewel Laura, voor je fijne maandagochtendlessen.

Vera

Kundalini yoga bij Laura; wat een feestje!!

In een prachtige ruimte en in een fijne respectvolle sfeer doen  we iedere week een andere les .

Laura vertelt bij iedere oefening waar het goed voor is en nog veel meer interessante informatie.

Mantras, mudras , pittige oefeningen, ademhalingstechnieken, prachtige muziek, lekkere welverdiende ontspanning.

Kundalini yoga bij Laura, het kruipt in mijn huid en ebt heerlijk een weekje na, om vervolgens de week erop weer een nieuwe impuls te ontvangen.

Mayke

Altijd dacht ik…. yoga, niets voor mij.
Maar… wat was dat een vergissing.
Anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij Laura en ik ben volledig omgeslagen.
Iedere dag om 7 uur begin ik. Een half uur voor mezelf met wat oefeningen en vaak nog een meditatie.
Ik ben 74 jaar en was net gestopt met mijn drukke functie.
Wanneer ik dit eerder was begonnen durf ik nu met zekerheid te zeggen dat ik wellicht voor dingen betere oplossingen had kunnen vinden. Meer in balans.
Het is makkelijker om  in balans de juiste keuzes te maken.
Ik gun iedereen meer balans.
En een rustig gevoel voor iedereen met meer zelfkennis.

Laura geeft je alle vertrouwen daarbij.

Alice