Laura Copier

Inspirator – Dromer – Creator – Vrijbuiter

Kundalini Yoga Docente voor reguliere lessen en voor bedrijven

Trainster van zelfontwikkelde Ontdekkingstraining door de Chakra’s

CreActieve Coach en begeleidster voor kinderen, jeugd en volwassenen

 

 

 

 

  • Enthousiast 100%
  • Betrouwbaar en betrokken 100%
  • Creatief in doen en denken 100%
  • Feets on the ground and head in heaven 100%

Over Laura-Nidhan

Eén van de dingen waar ik zo onwijs gelukkig van word is van gelukkige mensen! Geïnspirerende vrijbuiters die hun hart volgen. Ik ben er zelf ook eentje van. Daarom is CreActief Effect ook ontstaan, want ik heb een fantastisch doel voor ogen. En dat is zoveel mogelijk mensen weer in contact te brengen met zichzelf, hun hart, hun passie en Kracht. Dit kan op verschillende manieren, door creactieve begeleiding of coaching of door Kundalini Yoga.

Geïnspireerd door #spiritualiteit #creativiteit #sjamanistischwerk #natuur #kinderen #dieren #yoga

Verhaal van CreActief Effect

Laura-Nidhan Copier is gepassioneerd en geïnspireerd door het leven zelf. Ze is al op jonge leeftijd geboeid geraakt door Yoga, gezonde leefstijl en bewustzijn.
Na jaren te hebben gewerkt in een verantwoordelijke functie in de Reclame wereld heeft ze het roer omgegooid. Natuurlijk ging dat niet op één of andere dag. Naast dat Laura-Nidhan vele trainingen en workshops heeft gedaan op het gebied van zelf-ontwikkeling en bewustzijn, is zij zelf ook in het diepe gedoken! ‘Met name door eigen ervaring en beleving kom je er achter wie je bent èn wat je wilt’, zijn één van de geloven van Laura-Nidhan zelf.
Laura-Nidhan begeleid jonge hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen. Dit werk doet zij met veel bevlogenheid en liefde. Vanuit haar hart werkt zij aan een vaste vertrouwde plek en band met de kinderen.
Daarnaast geeft ze op twee verschillende locaties Kundalini Yoga les. Zowel in Tilburg en Nuenen, maar ook voor bedrijven. Natuurlijk kan er ook individueel of in workshopsverband Yoga (coaching) worden gegeven.
Eén van haar zelfontwikkelde training is De Ontdekkingstraining door de Chakra’s. Een training waarin je in 8 dagdelen een ontdekking maakt door de kwaliteiten van de Chakra’s. Ook hierin is en staat de ervaring en beleving centraal. Je kunt dingen leren uit de theorie en uit boeken maar door te doen, te beleven en ervaren zal er meteen een verschil worden gemaakt in jouw lichaam, mind en bewustzijn. Zodra je lichaam het weet, reageert jouw gedachten, overtuigingen en percepties ook meteen anders. Een ècht CreActief Effect dus!
Met regelmaat organiseert Laura-Nidhan workshops rondom thema’s Kundalini Yoga & Kunst. Workshop Het Levenswiel en in de invloeden van de Maan.

Deep dive into my Soul

Wat ik aan het doen ben? Ik zit hier een flink potje te janken! Het ene moment zit nog heerlijk te werken achter de laptop, echt de aller aller laatste loodjes voor dat ik een vakantie stop heb. Andere moment struin ik op Facebook en BAM! het raakt mij zo diep in mijn...

RESPECT VOOR DE TIJD

  Kostbaar Oneindig Eindeloos en vaak zo 'te kort' aan Gebrek aan zelfs Hoe graag ik ook zou willen sturen Hoe graag ik denk te willen weten hoe het zal gaan of afloopt Hoe graag ik plannen wil maken Hoe graag ik vooruit wil kijken Hoe graag ik wil weten hoe dingen...

Ik kan nog zo’n mooie woorden over Laura schrijven.
Maar sommige mensen kun het het beste zelf ontmoeten zodat je kunt ervaren, kunt zien en de sfeer kunt voelen. En dan weet je wie Laura is

Corry Giepmans

Laura is een heel inspirerend persoon. In haar omgeving wordt ikzelf gelijk altijd helemaal rustig en kan ik meer bij mij eigen kern komen, wie ben ik nou eigenlijk en vooral WAT wil ik nou eigenlijk. Vanuit mijn gevoel, zonder oordeel.
En Laura geeft mij t gevoel dat dat ok is, wat er ook is.
Daarnaast is ze heel spontaan en weet ze zulke vragen te stellen of zo n onderwerp aan te snijden, dat je zonder dat je het zelf door hebt een betere blik op je ‘ probleem ‘ krijgt!

Mocht je de kans hebben, dan raad ik je zeker aan om eens bij haar langs te gaan!!!

Lieve groet mijke

Mijke Vlas

Laura is voor mij een liefdevol en warm mens waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze maakt met haar vrolijke en oprechte aard, van nature gemakkelijk contact met kinderen. Het is me opgevallen dat ze zowel het intuitieve als analytische vermogen heeft om snel tot de kern te komen en van daaruit jouw ondersteunt in het vinden van de oplossing. Heerlijk en fijn mens om bij te zijn.

Joyce Yuen