Yoga in Tilburg

Sinds vorig jaar heeft CreActief Effect een eigen ruimte. Een lichte en rustige ruimte aan de Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken zowel met de auto als met de fiets uit de stad.

Lestijden

Dinsdag van 19.30 tot 20.45 uur. Deur open om 19.15 uur

Donderdag van 9.15 tot 10.30 uur. Deur open om 9.00 uur

In de Kerstvakantie komen de lessen te vervallen. Ook de les op donderdag 20 december komt te vervallen ivm Kundalini Yoga festival. De eerste les start weer op dinsdag 8 januari 2019.

Introductie aanbieding

5 lessen voor €39,-. Deze kaart is 8 weken geldig.

Kijk voor de prijzen van de lessenkaart op de pagina Prijzen, weetjes en voorwaarden.

Locatie

Jac van Vollenhovenstraat 213 in Tilburg
Deze locatie is goed te bereiken met auto, bus, fiets. De auto kan geparkeerd worden voor de deur. Ruim voldoende plaatsen.

Tinteling, ontspanning, ik voelde letterlijk mee ademruimte. Die heftige firebreaths voelen voor mij altijd wel lastig in mijn kleine beperkte ademruimte, maar het gevoel erna is verruimend en relaxed. Je gaf mij een vertrouwd gevoel, fijne indeling van de les. Voor mij voelt de integratie in mijn lijf, expressie, stem, energie en afstemming met natuurlijk cycli als een compleet verwenning voor mezelf.

Joyce Juen

Zelfs twee dagen na de les kon ik nog steeds het effect voelen van de Kundalini yoga van Laura. Fijn!

Bea

De diversiteit in de lessen maakt het iedere week weer een verrassing. De balans tussen fysiek inspanning en ontspanning samen met de mantra’s en meditaties maken voor mij een les compleet om weer helemaal tot mijzelf te komen.

Anouschka vd K

Al enkele jaren doe ik aan hatha yoga via een cursus bij de provincie Noord Brabant Laura leren kennen als een zeer open bijzondere vrouw.
Kundalini lessen die ik als aanvulling op de hatha-yoga bij Laura ben gaan doen zijn zeer compleet, doordat je geluid(chanten), ademhaling en beweging combineert wat een heel andere ervaring geeft. Verschillende keren sloot het precies aan bij wat mijn lijf nodig had op dat moment. Aanrader voor iedereen:)

Rob

Kundalini yoga vind ik een prettige combinatie van activiteit en meditatie. De oefeningen zijn soms best pittig en een stuk actiever dan de hatha yoga die ik eerder deed. Het is niet slechts een houding, maar een beweging gecombineerd met ademhaling. En dat voel ik meteen doorwerken!

De les heeft ook een bepaald doel, en dat miste ik bij andere yogalessen. De meditaties en chants zijn plezierig en geven me echt de gelegenheid om bij mezelf te komen.
Laura is een gezellige, spontane meid die haar lessen goed opbouwt en begeleidt. Ze weet me op de juiste momenten te motiveren om nog een stapje extra te zetten. Ik geniet elke donderdag van de les, die altijd nog een paar dagen ‘doortrilt’. Heerlijk!

Esther